LGS TEKRAR KAMPI 1. DÖNEM - 8.SINIF

Sevgili Öğrenciler,
Liselere Giriş Sınavı’na her gün bir adım daha yaklaşırken son bir hamle ile başarınızı nasıl arttırabilirsiniz? Bu sorunun cevabı işte bu kitapta!
Yayınevi olarak önce başarıya giden yolda size ne lazımsa onları adım adım planladık. Önce infografiklerle desteklenmiş şematik ve kolay anlaşılır konu özetleri verdik.
Okumayı sevmiyor musunuz? Sorun değil. Konuların sağ üst köşesindeki karekodları okutarak video konu anlatımlarını izleyebilirsiniz. Hemen ardından sınavda karşılaşabileceğiniz beceri temelli, mantık ve muhakemeye dayalı yeni nesil sorular yer almaktadır. Üstelik hepsi video çözümlü! Bu sorularla bir taraftan bilgiyi kullanma becerilerinizi geliştirirken diğer taraftan dikkat, yorum-analiz, mantık-muhakeme, işlem yapma ve ilişki kurma becerilerinizi geliştireceksiniz. Ayrıca AKOD (Akıllı Optik Değerlendirme) Sistemi ile kolayca cevap kontrolü yapabileceksiniz. Bunun için testlerin sonundaki cevap anahtarını kodlayıp karekodu okutmanız yeterli. Cevap analiziniz anında telefonunuzun ekranında! Böylece hangi kazanımları kavradığınızı, hangi kazanımları çalışmanız gerektiğini kolayca görecek; bilinçli bir çalışma yapacaksınız.
Kitabın dijital imkânından yararlanmak için:
• Mobil marketten e-damla uygulamasını indirin.
• Üye olun.
• Kitabın arkasındaki şifre ile dijital kitabınızı aktive edin.
• Konu anlatım videoları ile derse çalışın.
• Testleri çözdükten sonra AKOD’u okutun. Soru çözümlerini ve dijital karnenizi görün.
• Çözemediğiniz soruların video çözümlerini izleyin.
Başarı dileklerimizle...